Årsmöte 2024 – träffas regionalt!

 

Styrelsen bjuder in till ett hybrid-årsmöte den 25 februari kl 13:00 – 14:30 och via de regionala nätverken hoppas vi att medlemmar, nya som gamla, ska kunna träffas fysiskt utan att behöva åka långt och kostsamt till samma plats. Sista dag för motioner är den 4:e februari. Möteshandlingarna hittar ni här.

Vi vill  uppmuntra de regionala nätverken, eller vem som helst som är medlem, att själva arrangera en fysisk träff i samband med årsmötet och kan förutom att koppla upp sig och delta i själva möteshandlingarna också hålla egna aktiviteter som studiebesök, gårdsvandring, mingel, knytkalas etc. Kontakta oss i styrelsen för att bli en samlingsplats! Vi skickar ut information om dessa och uppdaterar kontinuerligt denna sida med info. 

Rent teknisk så går det att delta i årsmötet endera alla tillsammans via projektor och kamera eller att deltagarna kopplar upp sig via sina egna mobiler. Det beror såklart på platsens förutsättningar men ni vill ordna något hos er är välkomna att höra av er till oss i styrelsen så kan vi bolla med er! Den som inte vill resa alls kan också bara koppla upp sig digitalt såklart. Här är länken:
https://sensus-se.zoom.us/j/65711622702

Mötes-ID: 657 1162 2702

Välkommen att besöka oss regionalt (bokstavsordning):

Andelsjordbruket Rikkenstorp, Rikkenstorp 1 – Grängesberg. Välkommen på enkel men trevlig sopplunch kl.12 😊 Vi kopplar upp oss på storskärm för årsmötet och pratar gärna andelsjordbruk och regionala träffar till ett par koppar kaffe! Anmäl dig till maria@rikkenstorp.se

Bigård Birgitta – andelshonung och skogscafé mellan Nybro och Emmaboda. Varmt välkommen kl 12.30 för att mingla lite och presentera oss innan vi sätter igång. Vi bjuder på kaffe, te och någon kaka och vi deltar i årsmötet tillsammans på storskärm. Efter årsmötet finns möjlighet att prata vidare om regionala träffar om vi vill. Anmäl dig till tessan@bigardbirgitta.se

Hillinge Trädgård, Hillinge 25 mellan Huskvarna och Gränna i Småland den 25 Februari kl. 12.00. Vi bjuder på norsk lunch i form av brödmat och kaffe kl 12.00. Kl 13.00-14.30 så kopplar vi upp oss på storskärm och deltar på årsmötet för Andelsjordbruk Sverige. Är du inte medlem men nyfiken på att veta mer om andelsjordbruk, vår andelsbiodling eller våra grönsaker så är du också varmt välkommen. Anmäl dig till info@hillinge.se med eventuella allergier senast Måndag 19 Februari.

Lilla Jordbruket,Bergums mellangårdsväg 1, Olofstorp. Innan mötet tänkte jag bjuda på lunchfika, så kan vi sitta ned och prata om andelsjordbruk, men också passa på att träffas och snacka om planerna för säsongen osv. Om det finns intresse kan vi ta en titt på Lilla jordbrukets nya förkultiveringsutrymmen också. Sen är det fritt fram att stanna kvar och hälsa på resten av gänget i föreningen under årsmötet, lösa medlemskap och/eller tacka för sig. Drop-in från 11, anmäl gärna i förväg till lillajordbruket@gmail.com

Snörum bin och odlingar/BiT Netproductions, Snörum 1, Loftahammar.
Här bjuds på lunch timmen innan uppkopplade årsmötet. Samtal om allas odlingar och regional träffar tar vi timmen innan lunch från kl 11. Anmälan och frågor till info@bnp.se och Johan på  0708-288598.

kontaktuppgifter andelsjordbruk sverige

Maria Danielsson Holmdahl, Rikkenstorps Andelsjordbruk
Mejl: maria@andelsjordbruksverige.se​