Årsmöte 2023

Hej andelsvänner,
Det var roligt att träffa många av er på andelsjordbrukshelgen i Norrköping!
Vi hoppas att alla mår bra och känner sig redo för att komma igång med en ny säsong! Och vilket bättre sätt att komma igång än att delta på föreningens årsmöte 🥳
Det är en spännande tid för föreningen just nu och vi hoppas att så många som möjligt av er vill vara med oss in i nästa fas av vår organisation.
Mötet kommer att hållas digitalt onsdag den 22/2 kl 18.00. Ni kommer att få en länk och möteshandlingarna senaste två veckor innan mötet. Vill ni lägga fram en motion eller har något ni vill att vi ska ta upp på mötet? Mejla Dana senast tisdag den 7/2 på dana@andelsjordbruksverige.se.
För att få rösträtt på årsmötet måste ni betala in medlemsavgiften senast söndag den 19/2. Medlemsavgiften för företagare är 250 kr – 500 kr beroende på betalningsförmåga och 150 kr – 500 kr för stödmedlemmar beroende på betalningsförmåga. För er som betalade från och med september 2022 gäller avgifter även 2023.
Avgiften betalas till Bankgiro 5607-3380.
Ange företagsnamnet (eller ditt namn för privatpersoner) i meddelandet. Annars vet vi tyvärr inte vem som betalt och ni kommer inte få ett kvitto! Om ni har JAK-banken, skicka även ett mejl till dana@andelsjordbruksverige.se när ni betalt eftersom meddelanden från JAK inte syns.
Väl mött och lycka till 2023! 

kontaktuppgifter andelsjordbruk sverige

Maria Danielsson Holmdahl, Rikkenstorps Andelsjordbruk
Mejl: maria@andelsjordbruksverige.se​